Bo chassis is de specialist voor u aluminium ramen in Brussel en omstreken.

Het frame is een vast of soms mobiel kader uit een zeer resistent materiaal. Het is bedoeld om de deur of het raam te omkaderen of te ondersteunen. De frames voor ramen en deuren zijn verkrijgbaar in hout, pvc en metaal, bv. aluminium. Wat is er zo bijzonder aan aluminium ramen? Wat zijn de mogelijke toepassingen? Waarom is dit voordeliger dan andere materialen?

Onze op maat gemaakte aluminium ramen

Dankzij onze nauwe samenwerking met het merk ALU K kunnen wij u hoogwaardige aluminium ramen aanbieden.

Ontdek nu onze aluminium ramen

Aluminium frames zijn, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van aluminium. Ze geven daarom een nogal uitgesproken industriële uitstraling aan de deur of het raam. Ze bieden zeer lichte en vrij smalle profielen. Aluminium is altijd al een populair materiaal geweest bij bouwarchitecten vanwege zijn elegantie en esthetiek. Aluminium ramen en deuren passen zeer goed in alle soorten huizen en woningen. Ze zijn vrij artistiek, ongeacht de moderne, retro of rustieke stijl van de gevel van het huis. 

Het is een krachtige bondgenoot voor klanten met een echte decoratieve ingesteldheid. Aluminium is een makkelijk te recycleren metaal dat nooit zijn kwaliteiten verliest. Het vervaardigen of installeren van aluminium frames is een echte kunst die kennis, ervaring en de beste materialen vereist. De aluminium ramen en deuren zijn onbrandbaar en blijven luchtdicht en waterdicht.

ALUMINIUM STELT ONS IN STAAT OM EXTREEM BESTENDIGE RAMEN IN GROTE AFMETINGEN TE PRODUCEREN. KOM MEER TE WETEN OVER ALUMINIUM RAMEN…

Raadpleeg onze pdf-brochures:

De voordelen van aluminium ramen

Aluminium frames zijn duurzaam, maatvast, licht, robuust, milieuvriendelijk en heel veilig. Ze verkleuren niet en zijn vooral gemakkelijk te onderhouden. Ze combineren kwaliteit en elegantie. Aluminium ramen zijn elegant, ultraresistent en dun. Deze uitzonderlijke kwaliteiten blijven decennialang onveranderd. Ze hebben ook uitstekende isolerende eigenschappen. Het is het materiaal bij uitstek om een moderne architectuur te bekomen. Aluminium ramen moeten niet worden geschuurd, geschilderd, gevernist of zelfs maar gelakt. U hoeft ze alleen maar af en toe schoon te maken om hun glans terug te krijgen. Voor diegenen die een modern en esthetisch aantrekkelijk huis willen, is dit de perfecte keuze. De aluminium frames zijn strak en elegant voor moderne woningen. Ze zijn duurzaam omdat aluminium een 100% recycleerbaar materiaal is. Aluminium is een materiaal dat een dubbel positief effect heeft op de natuur. Het is sterk genoeg om meerdere glasoppervlakken te ondersteunen. 

Aluminium is ook gemakkelijk te onderhouden. De installatie en herstelling van aluminium ramen en deuren zijn iets duurder dan andere soorten ramen en deuren. Het is echter zo dat de meest voorkomende herstelling aan een aluminium frame bestaat uit de vervanging van de dichtingen. De prijs is vaak afhankelijk van het gebruikte type dichtingen. In het geval van een aluminium terrasdeur is het aan te raden om gebruik te maken van rubberen dichtingen. In ieder geval is het advies van een professional bepalend bij de keuze van een aluminium chassis.