Ramen en deuren

We creëren onze op maat gemaakte ramen en deuren om perfect te voldoen aan de eisen van onze klanten. Ontdek onze PVC, aluminium en houten frames en vind het raam dat bij u past!

Schermen

Om uw interieur te beschermen tegen hitte en licht is het scherm een ideale bondgenoot. Het is veel effectiever dan een rolgordijn binnen de woning en regelt de temperatuur en de lichtsterkte van uw kamers voor een optimaal comfort!

Luiken

Bij Bo Châssis maken we er een erezaak van om u kwaliteitsproducten af te leveren. Onze rolluiken op maat brengen comfort, veiligheid en stijl in uw huis, ontdek het zelf!

+ 2500
Raaminstallaties

96% van onze klanten is tevreden over onze producten.

30 jaar
ervaring

Bo Châssis, vinger aan de pols van de bouwindustrie

Bo Châssis, KWALITEITSVOLLE DIENSTVERLENING

De firma Bo Châssis heeft zich doen gelden op het gebied van bouw en openbare werken via de kwaliteit van de dienstverlening aan zijn klanten. De firma wordt trouwens ook erkend als een bedrijf dat gespecialiseerd is in kwaliteit en goede service. Eric Maveau en Alexandre Delescaut stellen met hun topteam meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van vensters, ramen en profielen ter beschikking van hun klanten.

Op basis van tientallen jaren ervaring ondersteunt Bo Châssis zijn klanten bij hun renovatie- of nieuwbouwprojecten. Het geboden advies bij de keuze van de producten aangepast aan de noden en eisen van het project, vormt de basis voor aanzienlijke besparingen.

ENKELE VAN ONZE PRESTATIES

ONS VIRTUEEL BEZOEK, ALSOF U ER ECHT BENT!