BO CHASSIS is de specialist voor uw pvc ramen in Brussel en omstreken.

Pvc is een thermoplastisch polymeer dat al jarenlang wordt gebruikt voor de aanmaak van raamkaders. Het is een kunststof die een dubbel voordeel biedt. Het is immers brand- en waterbestendig. Dankzij een legendarische flexibiliteit biedt het de mogelijkheid om verschillende soorten deuren en ramen te creëren. Er zijn verschillende pvc ramen op de markt die niet alleen aangepast zijn aan de stijl van uw huis, maar ook aan uw eigen smaak. Het enige wat u hoeft te doen, is advies krijgen van een expert op dit gebied.

Onze op maat gemaakte pvc ramen

Om u de beste kwaliteit te kunnen bieden, werkt BO CHASSIS samen met Deceuninck, de Belgische referentie voor ramen en deuren. Al het schrijnwerk dat wij leveren wordt op maat gemaakt, volgens de behoeften en wensen van de klant.

Logo deceuninck

Ontdek de pvc ramen

Het maken of plaatsen van pvc ramen is een kunst die kennis, ervaring en zeer goede materialen vereist. Pvc ramen zijn verstevigd met staal, ter hoogte van het binnenkader. Pvc is een fantastisch bouwmateriaal. De pvc ramen die wij aanbieden, voldoen aan alle isolatienormen en zijn in overeenstemming met de strengste architecturale voorschriften. Pvc is van nature een zeer goede isolator. Dit heeft dus een aanzienlijke impact op het energieverbruik van een woning.

Pvc ramen zijn een zeer interessante optie voor een energiezuinige woning. Er zijn een aantal grote topmerken van onberispelijke kwaliteit op de markt die aantrekkelijke prijzen bieden. De ramen zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn echt inbraakbestendig.

Pvc ramen, gemakkelijk te onderhouden en zeer zuinig

U kunt nu makkelijk zelf de prijs van uw pvc ramen bepalen. U kunt de prijs met één klik online berekenen. In ieder geval is de prijs van pvc ramen zeer redelijk, rekening houdend met de besparing op energiekosten. De prijs-kwaliteitverhouding van dit product is zeer gunstig. Pvc ramen zijn goedkoop en bieden talloze voordelen ten opzichte van andere materialen. Ze hebben heel weinig onderhoud nodig. Ze hoeven niet geverfd, geschuurd of gelakt te worden. Maak het raamwerk gewoon schoon met een in water en wasmiddel gedrenkte spons. Hierdoor blijven uw pvc ramen altijd stralen.

De voordelen van pvc ramen van BO CHASSIS

 • Profiel met minimaal 5 kamers
 • Super isolerende dubbele of driedubbele beglazing
 • Optimale warmte-isolatie
 • Hoogwaardige akoestische isolatie
 • Perifere isolatiedichtingen
 • Gamma beschikbaar voor passieve, energiezuinige en luchtdichte woningen
 • Weerbestendig
 • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie
 • Breed scala aan kleuren
 • Mogelijkheid tot het combineren van verschillende kleurschakeringen binnen en buiten
 • Bijpassende handgrepen en accessoires
 • Weinig onderhoud
 • Hoge stabiliteit
 • Pvc profiel uitgerust met versterkingen

Pvc stelt ons in staat om u ramen aan te bieden met een onvergelijkbare prijs/kwaliteitsverhouding. Klik hier om meer te weten te komen over pvc ramen…

Raadpleeg onze pdf-brochures:

Vensterbank en binnenhuisinrichting

Schuiframen

Pvc ramen voor een ongelooflijk comfort

Pvc kaders zijn niet alleen het dragende element voor de beglazing, ze zijn ook het centrale element dat de stijl van een woning bepaalt. Ze zijn aantrekkelijk en worden aanzien als luxeschrijnwerk. Pvc is altijd al een essentieel onderdeel geweest van het interieur. In feite is het een begeerd materiaal in de wereld van de schrijnwerkerij. De pvc ramen kunnen ook gepersonaliseerd worden voor een ongelooflijk design dat past bij het decor van het interieur.

Pvc ramen zijn ook bepalend voor de veiligheid van het huis. Het is een zeer robuust materiaal dat bestand is tegen menselijke of natuurlijke agressie. Ze bieden bescherming tegen eventuele inbraakpogingen. Naast het comfort zijn de pvc ramen effectief bestand tegen hitte en vuur. Ze zijn nauwelijks ontvlambaar. In dit opzicht is het advies van een professional bepalend voor het maken van uw keuze. Deze helpt en adviseert u bij de keuze van een kwaliteitsproduct.